The Sims
 

The Sims

Velkommen til min lille Simsverden:-))
Her vil det komme juksekoder, spilletips, screenshots og en nedlastningsside. -> (Gjenstander osv)

Gina Jensen

15.Jun.2009

The Sims 3 film

14.Jun.2009

Fakta om The Sims

...

Et verdensomspennende fenomen

The Sims™-serien har tilhengere over hele verden, og til sammen har serien totalt solgt over 100 millioner eksemplarer. Dette er som om alle i Storbritannia skulle ha kjøpt et! Ikke dårlig for en serie som begynte sitt liv for bare 9 år siden.

Suverene prestasjoner

Det opprinnelige The Sims var PC-spillet som solgte best i verden i 2000, 2001, 2002 og 2003, til det ble slått ned fra tronen av oppfølgeren, The Sims™ 2, som ble PC-spillet som solgte mest i 2004. The Sims 2 har i Norge ligget 208 uker på VG lista!

Jenter digger det også!

The Sims-serien er et av de få spillene som er populære på tvers av alder og kjønn. Mer enn halvparten av dem som spiller The Sims 2 er jenter.

Forsidenyheter!

The Sims er det første og så langt eneste dataspillet som har blitt omtalt på forsiden av Newsweek!

Statlig godkjenning

Franskmennene er så glade i The Sims at de har laget et offisielt frimerke til ære for spillet. Vi får bare si, ”merci!”

Oversatt moro!

The Sims 2 er oversatt til over 22 språk, som norsk, thai og russisk! Spasiba, tavarisj!

Et eget språk

Simmene snakker simsk, et språk basert på følelser som ikke lar seg oversette. Når utviklerne konstruerte simsk, eksperimenterte de med ukrainsk og tagalog, språket på Fillipinene. Will Wright hentet også inspirasjon fra kodespråket under andre verdenskrig, og foreslo språket til navajo-indianerne.

Ta en tur innom og få med deg en suvenir

Tenk deg hvordan det må være å få hele befolkningen i San Fransisco på besøk hver eneste uke. Omtrent sånn er det på den offisielle hjemmesiden til nettsamfunnet til The Sims 2, www.thesims2.com. På denne siden er det rundt 750 000 besøkende hver uke. I sommermånedene er det over 1 million besøkende i uken! Sjekk ut www.thesims3.com for mer info om The Sims 3

Det begynte med et toalett

Den første gjenstanden som ble laget til The Sims var et toalett. Dette var med i prototypen fra 1993. Man viste frem en hel rekke måter å gjøre ting med toalettet på, fra å bruke det til å gjøre rent. I følge utviklingsteamet, var toalettet også den eneste gjenstanden som simmer av forskjellig kjønn brukte på ulik måte. Menn hadde en tendens til å la være å lukke lokket.

En forløper til fugleinfluensaen?

Will Wright introduserte en gang et mystisk virus i The Sims. Etter hvert som infeksjonen spredte seg i spillet, ble det mer og mer debatt på forumene. Hva var kilden til sykdommen? Etter lang tid fant spillerne endelig ut at viruset kom fra hamstere, og reddet simmene sine fra epidemien.

Behovspyramiden

Som de fleste av oss, har simmene ambisjoner, bekymringer og behov. Modellen som brukes i spillet er basert på Maslows behovspyramide. I følge Maslow, kan folks behov organiseres i en pyramide, når de grunnleggende behovene er tilfredsstilt, motiveres man av mindre viktige behov.

Spill på din egen måte!

Det som er så kult med The Sims, er at det ikke er noen "riktig" måte å spille på. Noen spillere bruker all tiden sin på å bygge kule hus eller å følge med på privatlivet til simmene sine, mens andre liker å lage mest mulig kaos. Hvilken type spiller er du? Hvis du har fjernet bassengstigen etter du har sendt simmene på svømmetur, er svaret sannsynligvis det siste alternativet.