skiftplan.gravvold | Opera | One.com | Nintendo.no | Galbadia Hotel | Unniekren.com | Norske Simssider

Hundene

Bernhard

logo

Bernhard er en 14 år gammel hvit toypuddel, han er bare 27 cm i skulderhøyde og han veier ca 3,7 kg. Han har epilepsi og må medisineres morgen og kveld. Bernhard er som en evig valp i både størrelse og oppførsel, han pleier ofte å snoke på rommet mitt for å finne små papirbiter som han biter i filler, ellers er han fæl til å velte søppelbøtta på badet. Han elsker å bite istykker mamma's favorittneglefiler...

R.I.P - Bernhard (14.Aug.1996 - 28.Des.2010)

Simon:

Vår kjære bernhard døde i armene til "Mamma" i kveld i halv sju-tiden, med Magnus rundt seg. Jeg kom så fort jeg kunne, du lå der så fredelig i buret. Det var bare så deilig å kunne klappe deg, føle den gode myke pelsen din. - Du er dypt savnet og vil bestandig ha en spesiell plass i hjertet mitt Bernhard. Du ble 14 år gammel, og du har vært med meg gjennom hele oppveksten omtrent. Vi har ikke bestandig vært så gode venner, men jeg sitter igjen med bare gode minner. Takk for alt Bernhard.

~Hvil i fred vennen min~

Ruben

logo

Ruben er en 12 år gammel eventyrblandling... veel.. han er blanding av Kinesisk nakenhund og dvergpuddel, ved en miss.. Han var den eneste i kullet på tre som fikk pels. Han er en veldig følsom hund som reagerer veldig på bråk, hvis jeg er lei meg kommer han og trøster meg. Ruben er nesten menneskelig for han forstår så mye. Begge hundene elsker leverpostei, pølser, tørka griseører/struper og godbiter fra Friskies. De spiser det meste, alt fra pepperkaker, peanøtter og pære.. Ellers er de alltid like glad når de får gå tur eller bli med ut å kjøre bil.

Karmell's Cio Sam

logo

Info om Sam kommer snart.


Simon:

Vår kjære sam døde fra oss natt til den 17. November 2010. Han ble bare 3 mnd. gammel.
Du er dypt savnet og vil bestandig ha en spesiell plass i hjertet mitt.
~Hvil i fred vennen min~

Melina

Info kommer senere.

Info:

Velkommen til hjemmesiden min. Siden er under vedlikehold, så det kan dukke opp småfeil her og der :-)